Letnji Kamp

U letnjem kampu deca će  naučiti da postave šator, zapale logorsku vatru, orijentišu se u prirodi, planinare i pešače, igraju fudbal, košarku i odbojku, oprobaju se u planinskom biciklizmu, ali i slobodnom penjanju. 

 

LOGOROVANJE

Koncept je osmišljen tako da se deca oslobode i nauče šta znači orijentacija u prirodi, kako da odaberu dobro mesto za postavljanje šatora, kako se pravilno postavlja šator, kao i kako da na siguran način zapale logorsku vatru, uz pomoć starijih i iskusnih vodiča kroz letnji kamp.

SPORTSKE AKTIVNOSTI

Kroz različite sportove koje naš tim organizuje, a to su košarka, fudbal, tenis, badminton itd, razvija se brzina, snaga, izdržljivost, fleksibilnost, agilnost, koordinacija i socijalizacija između dece. Deca na ovaj način usvajaju dobre sportske navike i jačaju takmičarski duh.

PLANINARSKI BICIKLIZAM

Vožnja bicikla je idealan vid rekreacije, gde se razvija kondicija, jačaju mišići i snaga, i što je najvažnije uživa u prelepim planinskim predelima. Biciklizam je prilagođen nivou znanja vožnje bicikla, kao i uzrastu dece.

 PLANINARENJE

Planinarenje je osmišljeno tako da se deca upoznaju sa planinskom florom i faunom. Kroz šetnju, druženje i pričanje zanimljivih priča zajedno osvajamo vrhove. Čist planinski vazduh i očaravajući pejzaži su nešto neprocenjivo.

IGRE NA BAZENU

Kroz različite takmičarske igre deca se navikavaju na vodu i uče kako da što bolje savladaju tehniku plivanja i ronjenja. Za one koji se plaše, tu su bazeni manjih dubina, a zajedno sa našim timom stručnjaka, plivanje postaje zabava i strah nestaje veoma brzo.

Kamp će biti organizovan tokom celog leta u više smena.

Prati naš sajt za više informacija!

Pin It on Pinterest

Share This