Race team

Race team – osnovne informacije

Stvaramo buduće šampione!

Stvaranje budućih šampiona je osnovni i glavni razlog za postojanje Race Team-a u Skijaškom Klubu Crvena Zvezda.

Da bi naši takmičari lakše ostvarili svoje ciljeve, nudimo moderan i kvalitetan “Race Program” u RS koji omogućava našim takmičarima da lakše ostvare željene rezultate u takmičarskom skijanju, kao i životu. Uz to, imamo profesionalan trenerski kadar, pristup i pozitivnu sportsku zajednicu potrebne za pravilan razvoj naših takmičara u alpskom skijanju.

Naš cilj: Uz najbolji Race Program u državi, SKCZ stvara buduće šampione, koji će kvalitetno sazreti u svakom aspektu njihovih života, steći posebne veštine sa kojima će postati vrhunski takmičari i jaki karakteri, i tako ostvariti željene snove.

U toku zimske sezone, nalazimo se na Kopaoniku, u našim klupskim prostorijama, Hotel Srebrnac.

Trenutno, pred zimsku sezonu, u toku su kondicioni treninzi u Beogradu, 4 puta sedmično.

Poruka glavnog trenera Race Team-a SKCZ za 2020.-2021. sezonu

"Uspeh ne pada sa neba, potreban je znoj, odlučnost i naporan rad."

U ime osoblja SKCZ, članova odbora i trenera, radujem se što ćemo moći da pozdravimo i pozovemo nove, kao i povratne, članove kluba dok se prijavljujete u naš klub u narednim mesecima. Pridružite nam se i postanite deo našeg kluba, jer mi imamo jasan plan i detaljan program kako da usavršite takmičarske veštine i lakše dođete do uspeha.

Kao član SKCZ zajednice, uživaćete brojne prednosti, i pored tehničkih veština koje ćete naučiti na snegu. Pažljivo pročitajte ostale tekstove u kojima su naznačene važne informacije za upis novih članova u SKCZ, tj. prijavu za Race Team program u sledećoj sezoni.

SKCZ ulazi u uzbudljiv završni period 2020. godine, dok zajedno privodimo kraju preostale elemente našeg strateškog plana za sledeću sezonu 2021.

– Bojan Antunović
Trener Race Team-a SKCZ

Pin It on Pinterest

Share This