Koktel povodom reosnivanja kluba je održan u Red Cafe-u na zapadnoj tribini stadiona Rajko Mitić.

Za uvodnu reč je bio zadužen nas poznati glumac i Zvezdin obožavalac Aleksandar Radojičić, a zatim su o klubu i predstojećim kampovima koji će se realizovati u nastupajućoj zimskoj sezoni govorili – generalni sekretar Sportskog društva CZ Igor Milojević, generalni sekretar Skijaškog kluba CZ Uroš Maksimovic i prvi Zveydin olimpijac u skijanju Slađan Ilić.

Aleksandar je istakao – Podržimo crveno belu tradiciju zdravog razvoja, kako kaže slogan skijaškog kluba.

Vizija i misija kluba su usmerene ka promociji zdravih stilova života među mladima.

Želja skijaškog kluba je da se mladi uče poštovanju određenih normi i pravila ponašanja, da nauče kako da prevaziđu probleme, međusobno se pomažu i izbore za svoj status u grupi na principu zdrave konkurencije.

Kroz povlašćene uslove boravka i profesionalno organizovan program kampa, stvara se mogućnost da učestvuje što veći broj dece, a iz velikog broja rekreativaca kao krajnji rezultat očekuje se da stasaju novi takmičari i budući reprezentativci.

Reosnivanje kluba su podrazali brojni gosti, među kojima su bili sadašnji i bivši igrači, funkcioneri klubova, prijatelji i brojne poznate ličnosti.

Druženje se nastavilo i nakon zvaničnog dela programa, a nadamo se da ćemo se uskoro okupiti kako bismo proslavili prve naše uspehe na snegu, nakon toliko godina pauze.

Pin It on Pinterest

Share This